tiistai 14. tammikuuta 2014

Siilikuulumiset kasvattajalta

Sain viikonloppuna niin ihanan viestin taas kasvattajalta. On mukavaa kun on niin paneutunut ja huolehtiva kasvattaja. Ollaan viestitelty joulukuusta asti tiheästi ja edellisessä viestissä hän kertoi, mitä tuleva siilini on oikein touhunnut ja millainen se on, kun poikaset ovat tulleet paljon aktiivisemmiksi ja uskaltautuvat maistelemaan uusia ruokia.
afrikkalainen kääpiösiili lumi 31 vrk

Kävin tosiaan Tuhinatarhassa viime viikolla, josta siis on tulossa tämä minun tuleva siilipoika.  Siilini on kuulemma ensimmäisiä joka on illansuussa liikkeellä ja ruokakupilla. Se nauttii sylissä olosta ja rakastaa rapsuttelua niin että heittäytyy kyljelleen ja takajalka polkee paikallaan. Ja jos käy liian rankaksi, se nukahtaa syliin tai paidan alle. Oikea nautiskelijaluonne siis ja kuulemma hieman jääräpääkin. Se yrittää niin kauan saavuttaakseen haluamansa, esimerkiksi jos se haluaa sohvalta alas, se menee samaa reittiä reunalle kymmenet kerrat uudestaan ja uudestaan, vaikka sen nostaisi joka kerta reunalta aina kauemmaksi, jottei vahingossa tipahtaisi.

afrikkalainen kääpiösiili hedgehog 31 vrk
Pojalla on myös joku ihme fetissi sen käpäliin, aina ne suussa imeäkseen ja puhdistaakseen niitä. Puhun muuten vielä siilistäni nimellä "siili", sillä en halua paljastaa sen tulevaa nimeä, enkä edes ole miettinyt mikä se lopulta olisi. Nimiehdokkaita on kyllä muutama, mutta paljastettakoot ne sitten kun oikea nimi on käytössä :)

-Annica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista jättää kommentti :)